• Kix dance

Extra info

Corona update - Blijven dansen in lijn met de nieuwe maatregelen

Beste leden/ouders/verzorgers, Helaas houdt het coronavirus ons land nog steeds in de greep. Afgelopen vrijdag 26 november is er weer een persconferentie geweest, waarin verschillende nieuwe maatregelen zijn getroffen. We hadden gehoopt dat we deze keer niet zo geraakt zouden worden, maar helaas zijn er toch maatregelen afgekondigd die ook de dansschool raken. Er is aangegeven dat meerdere sectoren, en óók wij als dansschool, de komende drie weken iedere dag om 17.00 uur de zalen moeten sluiten om zo het virus weer onder controle te krijgen. Aangezien doordeweeks onze lessen voornamelijk in de avonduren plaatsvinden, zaten we weer even met onze handen in het haar. Hoe gaan we dit doen, gaan we weer online lesgeven of zoeken we toch naar een andere oplossing??? We hebben de schouders er weer onder gezet, want het belangrijkste vinden we dat we samen kunnen blijven dansen. En het is gelukt!! We hebben het rooster zo aan kunnen passen dat iedereen les kan blijven volgen.


Datum eindvoorstelling 2021: 

Eindvoorstelling zaterdag 9 juli. 

Zaal verhuur:

Ben je op zoek naar een unieke en insprirende locatie voor het geven van een les of een workshop? Onze danszaal is buiten onze lestijden te huur voor diverse doeleinden. De danszaal is gevestigd in Haarsteeg. De danszaal beschikt over een eigen entree met veel lichtinval, ventilatie, spiegelwand, dansvleer, kleedkamer en tiolet. Neem gerust contact met ons op.

Overige activiteiten:

Openingsdans

Gaat u trouwen? Kix-dance helpt u graag bij het maken van een originele openingsdans. Samen gaan we kijken welke muziekkeuze en thema u wilt.  Vervolgens gaan we samen trainen om de dans perfect aan te leren. 

Kinderfeestjes

U kunt Kix-dance in huren voor een volledig gezellig kinderfeestje. Kinderen leren een coole choreografie aan. Daarna gaan we samen lekker optutten met kleding en make-up. Vervolgens nemen we een videoclip op. In overleg stem ik het dansfeestje af met de jarige job of jet. 

 Vakanties:

Herfstvakantie 24 oktober t/m 31 oktober

Kerstvakantie 19 december t/m 3 januari

Voorjaarsvakantie 13 februari t/m 21 februari

Meivakantie 1 mei t/m 9 mei

Zomervakantie 24 juli t/m 5 september

 

Ervaringen

Probeer & Ervaar het zelf!